No SSO cookie

Vettel pleaca din pole-position si la Abu Dhabi

voteaza
(0/ 0)
Vettel pleaca din pole-position si la Abu Dhabi
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel va pleca din pole-position in ultimul Mare Premiu al sezonului de Formula 1, cel de la Abu Dhabi, fiind urmat de Lewis Hamilton si Fernando Alonso.

 
 
Tanarul pilot german de la Red Bull, Sebastian Vettel, a obtinut cel mai bun timp al calificarilor de la Abu Dhabi, urmand sa plece primul pe linia de start. Vettel va fi urmat de Lewis Hamilton si de Fernando Alonso, in timp ce Mark Webber va pleca de-abia al cincilea.

Vettel a dominat si calificarile de pe circuitul de la Yas Marina, obtinand al zecelea pole-position al sezonului, cu un timp de un minut, 39, 394 de secunde. Britanicul Hamilton l-a urmat indeaproape, avand un timp cu doar trei sutimi de secunda mai slab decat al germanului, in timp ce Alonso a fost din nou surclasat, aflandu-se la aproape patru zecimi de secunda de cel mai rapid timp al lui Vettel.

De pe pozitia a patra va pleca cel de-al doilea pilot McLaren, Jenson Button, in timp ce pilotul de la Red Bull cu cele mai mari sanse la titlu, Mark Webber, a obtinut doar al cincilea timp al calificarilor, fiind mai lent decat coechipierul sau cu aproape sase zecimi de secunda.

Urmatorii pe linia de start vor fi Felipe Masa, de la Ferrari, Rubens Barrichello, de la Williams si pilotii Mercedes, Michael Schumacher si Nico Rosberg.

Unul din evenimentele fierbinti ale calificarilor s-a petrecut in sectorul al doilea al acestora, cand Lewis Hamilton, aflat in acel moment sub linia primilor zece, a fost jenat de Felipe Massa, fiind foarte aproape de a-si compromite prezenta in ultimul sector al calificarilor.

La capitolul surprize neplacute, trebuie mentionat polonezul Robert Kubica, cel care s-a clasat de-abia pe locul 11, fiind depasit si de coechipierul sau de la Renault, Vitaly Petrov. De asemenea, revelatia saptamanii trecute, germanul Nico Hulkenberg, nu a mai impresionat cu nimic de data aceasta, obtinand un timp modest si clasandu-se pe pozitia a 15-a.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1000 :: 17.79MB