No SSO cookie

Vettel pleaca din pole-position si in Canada

voteaza
(0/ 0)
Vettel pleaca din pole-position si in Canada
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul va pleca din pole-position si in Marele Premiu al Canadei, dupa o noua sesiune de calificari dominata de la un capat la altul. Va fi pentru a sasea oara in sapte curse in acest sezon cand pilotul Red Bull va pleca de pe primul loc pe grila de start.

 
 

Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre si liderul clasamentului general provizoriu al pilotilor, a obtinut al saselea pole-position din acest sezon, urmand a pleca de pe prima pozitie a grilei de start din Canada. Vettel va fi urmat de Fernando Alonso si Felipe Massa, ambii de la Ferrari.

Vettel a dominat si sesiunea de calificari de la Montreal de la un capat la altul, cu toate ca pilotii Ferrari au fost foarte aproape de o mare surpriza. Astfel, diferenta finala dintre german si Alonso a fost de doar 185 de miimi de secunda, in timp ce Felipe Massa a fost si el la o distanta de doar 18 miimi de coechipierul sau.

Australianul Mark Webber va pleca de pe locul al patrulea pe grila de start a cursei de la Montreal, un rezultat bun avand in vedere problemele veteranului cu sistemul KERS, in timp ce pilotii McLaren nu au impresionat deloc, Lewis Hamilton obtinand al cincilea timp si Jenson Button al saptelea. Intre cei doi britanici s-a clasat Nico Rosberg, germanul care nu a confirmat viteza de care pareau capabile monoposturile Mercedes in antrenamentele libere.

In ceea ce priveste partea a doua a clasamentului, este de remarcat locul 11 al lui Paul di Resta, locul 12 al lui Pastor Maldonado si locul 19 al lu Jarno Trulli, toti cei trei reusind sa-si depaseasca coechipierii, pe Adrian Sutil, Rubens Barrichello si Heikki Kovalainen. Jerome D'Ambrosio, pilotul Virgin, a fost cel mai lent, platind tribut problemelor din antrenamente, si a obtinut un timp care nu-i va permite sa ia startul in cursa de duminica.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0864 :: 22.11MB