No SSO cookie

Vettel: Mai este inca mult pana departe

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Mai este inca mult pana departe
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel refuza sa se considere deja campion mondial si afirma in continuare ca lupta este deschisa.

 
 

Pilotul german de Formula 1 Sebastian Vettel a refuzat inca o data sa considere lupta pentru titlul mondial incheiata si spune ca sezonul este inca deschis oricarui rezultat. Vettel, care a ajuns la sapte victorii in 2011, are un avantaj de 92 de puncte in fata ocupantului locului secund la piloti, australianul Mark Webber.

In afara lui Webber, ceilalti ''contracandidati'' la titlu sunt foarte apropiati unul de altul, dar extrem de departe. Astfel, Alonso este la 102 puncte in spatele campionului mondial en-titre, Button are 114 puncte mai putin decat Vettel, iar Hamilton are un deficit de 117 puncte in fata germanului. Diferentele sunt cu atat mai mari cu cat campionatul de Formula 1 se apropie de sfarsit si mai exista doar 175 de puncte virtuale puse in joc.

'' Sunt foarte fericit dupa victoria de la Spa, dar asta nu inseamna ca sunt campion mondial. Mai este inca mult pana la final, mai sunt multe curse de disputat si multe puncte pentru care ne vom lupta. '' a declarat Vettel la finele unei noi victorii obtinute destul de lejer in acest sezon al ''Marelui Circ''.

Vettel a tinut sa aminteasca mass-media si ca anul trecut Alonso a condus si germanul a revenit pe final pentru a-si adjudeca titlul mondial. '' Este adevarat ca lucrurile sunt putin diferite acum, dar lucrurile se pot schimba foarte repede si nu am nevoie decat de doua sau trei abandonuri pentru ca lupta sa se echilibreze din nou. '' a avertizat pilotul Red Bull.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1005 :: 22.11MB