No SSO cookie

Vettel: Este o victorie foarte speciala pentru mine

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Este o victorie foarte speciala pentru mine
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a descris victoria de la Monza ca una ''emotionanta'', in conditiile in care campionul mondial en-titre a castigat in Italia prima sa cursa, in 2008, pentru Toro Rosso.

 
 

Sebastian Vettel s-a declarat incantat de victoria obtinuta in Marele Premiu de Formula 1 al Italiei si a descris cursa drept una ''emotionanta si speciala''. Germanul castigase o singura data la Monza pana acum, in 2008, aceea fiind prima sa izbanda intr-o cursa de F1.

'' Acest circuit inseamna foarte mult pentru mine si victoria de astazi m-a facut sa-mi amintesc de acel moment extraordinar din 2008, cand am castigat pentru prima data in Formula 1. '' a declarat Vettel, adaugand: '' Pana si podiumul de aici este extraordinar, iar atunci cand esti acolo, pe prima pozitie, te simti cu adevarat binecuvantat. ''

Campionul mondial en-titre s-a declarat incantat si de setarile si strategia aleasa de inginerii Red Bull, stiut fiind faptul ca circuitul de la Monza nu a fost niciodata unul foarte favorabil pentru echipa campioana. '' A fost incredibil. Sa castigam atat de clar, in conditiile in care in ultimele sezoane nu ne-am descurcat foarte bine aici, iar masina sa arate atat de bine si atat de rapida. A fost pur si simplu extraordinar, iar meritul este in primul rand al echipei. '' a spus Sebastian Vettel.

Vettel, care a crescut avantajul din ierarhia generala a pilotilor la nu mai putin de 112 puncte in fata ocupantului locului secund, este mai aproape ca niciodata de al doilea sau titlu mondial. Astfel, germanul isi poate adjudeca titlul de anul acesta inca din Singapore, peste doua saptamani, in cazul in care va obtine cu 13 puncte mai mult decat Alonso si cu opt puncte mai mult decat Jenson Button si Mark Webber.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0764 :: 17.78MB