No SSO cookie

Vettel, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente din Singapore

voteaza
(0/ 0)
Vettel, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente din Singapore
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a fost cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente libere din Singapore, fiind urmat de Fernando Alonso si Lewis Hamilton.

 
 

Germanul Sebastian Vettel a stabilit cel mai rapid timp al sesiunii a doua de antrenamente libere din Singapore si a aratat ca este capabil sa inchida campionatul de Formula 1 din acest week-end. Campionul mondial en-titre a fost urmat in antrenamentele de vineri dupa-amiaza de ibericul Fernando Alonso si de britanicul Lewis Hamilton.

Sesiunea a fost mult mai aglomerata decat prima si a permis aproape tuturor pilotilor sa incerce diferite strategii si sa incheie un numar considerabil de tururi. In aceste conditii, diferenta dintre primele doua locuri a fost destul de mica, de doar doua zecimi de secunda.

Lewis Hamilton, cel mai rapid in primele antrenamente, nu a mai parut la fel de dornic sa se lupte cu Sebastian Vettel si a incheiat la aproape opt zecimi de acesta, in vreme ce Mark Webber si Felipe Massa s-au clasat pe patru si cinci, extrem de aproape de Hamilton.

Michael Schumacher a fost al saselea, in vreme ce Adrian Sutil, Sergio Perez, Kamui Kobayashi si Jenson Button au completat top ten-ul. Cel din urma nu a avut deloc o sesiune fasta, facand o eroare de pilotaj si ducand la capat doar zece tururi.

Paul di Resta, Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari au avut si ei batai de cap cu pretentiosul circuit din Singapore si au suferit de pe urma unor probleme dintre cele mai diverse. In coada clasamentului, atat masinile Virgin, cat si cele Hispania au fost deosebit de lente si ar putea avea probleme in a se califica in cursa de duminica.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2241 :: 22.11MB