No SSO cookie

Trulli: Noul Lotus, un mare progres

voteaza
(0/ 0)
Trulli: Noul Lotus, un mare progres
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jarno Trulli a declarat ca echipa Lotus este mult mai puternica in 2011 fata de sezonul de debut in Formula 1 si ca s-ar putea lupta de la egal la egal cu Force India si Sauber.

 
 
Italianul Jarno Trulli este de parere ca echipa din care face parte, Team Lotus, are capacitatea de a depasi echipe precum Force India sau Sauber, inregistrand un progres remarcabil odata cu lansarea noii masini, modelul T128.

Team Lotus a debutat in Formula 1 sezonul trecut, in acelasi timp cu Virgin si Hispania, si a reusit sa castige duelul general dintre cele trei echipe, in ciuda faptului ca nu a obtinut niciun punct. In acest sezon insa, Trulli crede ca Lotus nu va mai intra in lupta pentru ultimele locuri ale ierarhiei generale si ca poate ataca mijlocul clasamentului.

Veteranul de 36 de ani a laudat atat noul sasiu, cat si motorul Renault, semnificativ mai puternic decat cel de anul trecut si cutia de viteze Red Bull, despre care a spus ca este ''fantastica'' si chiar
''una dintre cele mai bune din Formula 1 in acest moment''.

Trulli a scos in evidenta si domeniile in care mecanicii si inginerii Lotus mai au inca de lucru, spunand ca suspensiile si partea aerodinamica nu sunt foarte bine puse la punct. De asemenea, italianul a declarat ca fiabilitatea ar fi alta ingrijorare a echipei sale, dar ca acest lucru poate fi rezolvat foarte repede, permitand pilotilor teamului britanic sa se lupte de la egal la egal cu echipe precum Force India sau Sauber.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1043 :: 17.78MB