No SSO cookie

Todt: Il admir profund pe Mateschitz

voteaza
(0/ 0)
Todt: Il admir profund pe Mateschitz
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jean Todt, presedintele FIA, a declarat ca il respecta extraordinar pe Dietrich Mateschitz pentru tot ce a facut in Formula 1 cu echipele Red Bull si Toro Rosso.

 
 
Jean Todt, actualul presedinte al Federatiei Internationale de Automobilism, a dezvaluit ca ii poarta o profunda admiratie si un adanc respect lui Dietrich Mateschitz, cel care a pus bazele si a dezvoltat echipele de Formula 1 Red Bull si Toro Rosso.

Omul de afaceri austriac a intrat in Marele Circ in anul 2004, atunci cand a cumparat echipa Jaguar, pe care a redenumit-o Red Bull Racing. In anul urmator, Mateschitz a cumparat alaturi de compatriotul sau Gerhard Berger echipa Minardi, echipa la randul ei rebranduita in Scuderia Toro Rosso.

Ambele echipe au progresat extraordinar in ultimii ani, Red Bull obtinand in 2010 ambele titluri mondiale, atat cel de la piloti, cat si cel de la constructori, iar Toro Rosso devenind una dintre echipele cu pretentii la puncte din sezonul trecut.

Si cu toate ca austriacul in varsta de 66 de ani prefera sa pastreze discretia asupra vietii sale, nefiind un personaj public sau monden, munca sa nu a trecut neobservata de catre Jean Todt. '' Am o mare admiratie pentru el. Este un fanatic al sportului si in special al motorsportului. Atunci cand a inceput, multi nu au crezut in el, dar a demonstrat pe deplin ce se poate face cu entuziasm, energie si ambitie in Formula 1. '' a declarat francezul despre Mateschitz.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1221 :: 22.11MB