No SSO cookie

Sutil si Buemi primesc penalizari pentru Brazilia

voteaza
(0/ 0)
Sutil si Buemi primesc penalizari pentru Brazilia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Adrian Sutil si Sebastian Buemi vor pleca in cursa din Brazilia de pe pozitii mai slabe cu cinci locuri decat cele pe care le vor obtine in calificari. Penalizarile survin dupa provocarea a doua incidente in Coreea de Sud.

 
 
Adrian Sutil, pilotul echipei Force India, si Sebastian Buemi, de la Toro Rosso, au fost penalizati cu cinci locuri pe grila de start a Marelui Premiu din Brazilia. Astfel, cei doi vor pleca in cursa de la Interlagos, de pe 7 noiembrie, de pe o pozitie mai joasa cu cinci locuri decat ceea pe care o vor obtine in calificarile respectivului Grand Prix.

Sebastian Buemi a fost pedepsit de Federatia Internationala de Automobilism dupa ce a provocat un accident ce putea fi evitat in cursa din Coreea de Sud. Accidentul s-a petrecut in turul 30, in virajul al treilea, si l-a implicat si pe pilotul Virgin,Timo Glock, acesta neavand nicio vina in producerea coliziunii.

Pilotul elvetian si-a cerut deja scuze fata de Glock, spunand ca ''Am franat tarziu si am blocat rotile din fata, asa ca nu am mai putut vira si am intrat direct in Timo. Imi pare atat de rau pentru el.''

Adrian Sutil, pe de alta parte, a primit acelasi tip de penalizare dupa o coliziune cu pilotul japonez al echipei Bmw Sauber, Kamui Kobayashi, petrecuta in virajul patru, in turul 47. Sutil a primit si o amenda de 10.000 de dolari dupa ce a recunoscut ca a fost constient pe durata cursei de anumite probleme la franele monopostului sau.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0773 :: 17.78MB