No SSO cookie

Stewart il compara pe Vettel cu Jim Clark sau Graham Hill

voteaza
(0/ 0)
Stewart il compara pe Vettel cu Jim Clark sau Graham Hill
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sir Jackie Stewart spune ca actualii piloti de Formula 1 formeaza cel mai compact grup din istoria sportului si ca sezonul 2010 a fost cel putin la fel de spectaculos ca cele din anii '60 si '70.

 
 
Fostul triplu campion mondial din Formula 1, Sir Jackie Stewart, a declarat ca pilotii care concureaza in acest moment in Marele Circ formeaza cel mai puternic grup din istoria sportului. Stewart a vorbit si despre proaspatul campion mondial, Sebastian Vettel, pe care l-a comparat cu nume legendare din istoria F 1, precum Jim Clark, Jack Brabham sau Graham Hill.

'' Cred ca este cel mai bun si mai echilibrat grup din istorie. Red Bull a avut cea mai buna masina anul acesta si cu toate acestea, au fost cinci piloti care s-au luptat pentru titlu multa vreme si patru chiar pana la finalul anului.'' a declarat Sir Jackie Stewart.

Scotianul in varsta de 71 de ani a mai spus ca nu este mare diferenta intre valoarea pilotilor din acest moment si valoarea celor impotriva carora a castigat el cele trei titluri mondiale ale carierei, in anii 1969, 1971 si 1973. De asemenea, Stewart a spus ca sezonul 2010 a fost unul cel putin la fel de spectaculos ca cele din anii '60 si '70.

Sir Jackie Stewart a declarat de asemenea ca are incredere in talentul lui Sebastian Vettel, care are toate sansele sa progreseze semnificativ i urmatorii ani, dar ca Mark Webber, Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Jenson Button si Robert Kubica ii vor da mari batai de cap in viitoarele sezoane, avand calitati comparabile cu cele ale tanarului german.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1220 :: 17.78MB