No SSO cookie

Soucek ataca politica echipelor de Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Soucek ataca politica echipelor de Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul spaniol de curse Andy Soucek s-a declarat nemultumit de politica echipelor de Formula 1, care au ajuns sa puna pe primul loc sprijinul financiar al unui pilot si sa ignore talentul acestuia.

 
 
Andy Soucek, fostul pilot de rezerva al echipei de Formula 1 Virgin Racing, a declarat ca nu este normal ca principalul criteriu de promovare a unui pilot in F 1 in acest moment sa fie sprijinul material si sponsorii care-l sustin.

Spaniolul in varsta de 25 de ani se bucura de un palmares extrem de bogat in competitiile inferioare Formula 1. Astfel, acesta a participat in GP 2, Formula Superleague si Formula 2, castigand chiar titlul in cea din urma in sezonul 2009. Totusi, acesta a fost ignorat pana acum de echipele din Marele Circ, doar Virgin oferindu-i un loc de pilot de rezerva, la care a renuntat cu putin timp in urma.

Ibericul i-a atacat pe Sakon Yamamoto sau pe Pastor Maldonado, care se bucura de un sprijin financiar important si s-a intrebat retoric cum ar putea vreodata sa fie comparat obiectiv cu Vitaly Petrov, sustinut de insusi premierul Rusiei, Vladimir Putin.

Soucek a admis ca este normal ca si sponsorii sa joace un rol in alegerea unui pilot, dar a declarat ca este de neacceptat ca valoarea si talentul sa nu mai fie luate in considerare aproape deloc. Totusi, el a incheiat intr-o nota optimista, nefiind dispus sa renunte inca la visul sau de a pilota pentru o echipa mare din F 1.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0985 :: 17.78MB