No SSO cookie

Senna va sta pe bara in 2011

voteaza
(0/ 0)
Senna va sta pe bara in 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brazilianul Bruno Senna nu va pilota in sezonul viitor de Formula 1 pentru echipa Hispania, alaturi de indianul Karthikeyan urmand sa ia loc cel mai probabil fie Christian Klien, fie Sakon Yamamoto.

 
 
Pilotul brazilian Bruno Senna are sanse minime de a concura in Formula 1 in sezonul 2011, dupa ce managerul echipei Hispania, Colin Kolles, a spus ca acesta nu a facut destule in 2010 pentru a-l convinge ca merita sa ramana in Marele Circ.

In 2010, Senna a participat la toate cursele, mai putin una, pentru Hispania, in timp ce Karun Chandhok, Sakon Yamamoto si Christian Klien au pilotat prin rotatie in pozitia a doua. Cu toate acestea, brazilianul a dezamagit crunt, nereusind niciun punct si abandonand in nu mai putin de noua ocazii.

Hispania a anuntat deja numele primului pilot care va evolua pentru Hispania in 2011 si acesta va fi veteranul indian Narain Karthikeyan. In ceea ce priveste celalalt pilot al echipei iberice, Colin Kolles a recunoscut ca se afla in negocieri cu mai multi piloti, printre care Klien si Yamamoto, dar nu si cu Bruno Senna.

Astfel, in conditiile in care, in afara de Hispania, singura echipa cu locuri libere in Formula 1 este Force India, iar acolo lupta este una extrem de stransa intre Sutil, Liuzzi, Di Resta si Hulkenberg, cel mai probabil nepotul celebrului Ayrton Senna va fi nevoit sa priveasca sezonul viitor de F 1 din fata televizorului.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1245 :: 17.78MB