No SSO cookie

Senna in tratative cu Lotus

voteaza
(0/ 0)
Senna in tratative cu Lotus
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bruno Senna, actualul pilot Hispania, este foarte aproape de a semna cu echipa Lotus, urmand sa-l inlocuiasca cel mai probabil pe italianul Jarno Trulli.

 
 
Pilotul brazilian de Formula 1 Bruno Senna, nepotul celebrului Ayrton Senna, se afla in tratative avansate cu echipa Lotus pentru una din pozitiile de pilot titular in vederea sezonului viitor.

Senna a debutat in Formula 1 in acest sezon, dar n-a avut parte de un debut deloc favorabil, performantele sale fiind mai degraba dezamagitoare. Prestatiile sale au fost cauzate atat de masina Hispania, una destul de nereusita, cat si de constantele inlocuiri care s-au petrecut in interiorul echipei intre el, Sakon Yamamoto si Karun Chandhok.

Bursa zvonurilor il da pe actualul pilot Lotus, Jarno Trulli, pe faras, astfel putandu-se elibera un loc pentru brazilianul in varsta de 27 de ani.
S-ar parea ca in acest moment singurele detalii care mai trebuie finalizate inainte ca mutarea sa fie oficializate sunt legate de sponsori, brazilianul trebuind sa gaseasca sprijinul financiar pe care l-a avut si la Hispania Racing.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1361 :: 22.17MB