No SSO cookie

Seful Force India anunta locuri libere la echipa sa

voteaza
(0/ 0)
Seful Force India anunta locuri libere la echipa sa
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Boss-ul Force India a declarat ca exista locuri libere la echipa sa pentru sezonul urmator si ca, cel mai probabil, in viitoarele doua saptamani se va hotari cine va pilota pentru echipa indiana in 2011.

 
 
Vijay Mallya, boss-ul echipei de Formula 1 Force India, a declarat ca este increzator ca echipa sa este in acest moment cea mai atractiva din campionat pentru pilotii care nu au inca un loc confirmat in sezonul urmator. Astfel, Mallya a anuntat ca exista '' locuri libere'' de piloti la Force India, alimentand zvonurile conform carora nici Adrian Sutil, nici Liuzzi nu se vor regasi la echipa indiana in sezonul 2011.

Germanul Adrian Sutil nu a reusit deloc un sezon rau, clasandu-se in ierarhia finala a pilotilor pe un onorabil loc 11, cu un total de 47 de puncte, in timp ce Vitantonio Liuzzi a incheiat campionatul pe 15, cu doar 21 de puncte. Totusi, dintre cei doi, italianul are cele mai mari sanse sa prinda loc si pentru 2011, in conditiile in care s-ar parea ca exista deja un contract semnat intre el si echipa.

Printre pilotii vehiculati sa-i inlocuiasca pe Sutil sau pe Liuzzi se afla in acest moment cel putin trei nume. Nico Hulkenberg, proaspat despartit de Williams, este in capul listei, pole-positionul obtinut in Brazilia recomandu-l ca un pilot extrem de rapid si talentat. Nick Heidfeld este un alt pilot care ar putea gasi loc la Force India, germanul avand de partea sa experienta in Marele Circ. In fine, si Karun Chandhok ar avea o sansa la un loc in Formula 1, echipa putand da o lovitura de imagine importanta prin aducerea unui pilot indian.

'' Toata lumea vrea sa piloteze la Force India. O sa ne asezam, toti membrii echipei, la discutii si o sa hotaram in urmatoarele doua saptamani cine vor fi pilotii nostri pentru sezonul urmator. '' a declarat Vijay Mallya.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0858 :: 17.78MB