No SSO cookie

Sebastian Vettel, imparatul Japoniei

voteaza
(0/ 0)
Sebastian Vettel, imparatul Japoniei
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel castigat cursa de Formula 1 de la Suzuka din Japonia. Lupta pentru titlul mondial se da acum intre Webber, Vettel si Alonso.

 
 
Germanul Sebastian Vettel de la Red Bull a revenit in lupta pentru titlul mondial prin victoria incontestabila din Marele Premiu al Japoniei. Pilotul Red Bull s-a impus fara probleme la Suzuka in urma unei curse dominate de la inceput pana la final. 


Singurul momement in care Vettel nu s-a aflat pe prima pozitie a fost cauzat de schimbul de pneuri. Red Bull a facut o dubla in Japonia, australianul Mark Webber reusind sa termine pe locul al doilea dupa un start ratat in care pierduse pozitia in fata lui Kubica. Abandonul polonezului de la Renault l-a readus pe Webber in spatele lui coechiperului sau unde avea sa termine si cursa.


Ultima pozitie a podiumului a fost ocupata de Ferrari prin spaniolul Fernando Alonso. Pilotii McLaren nu a u mai tinut pasul cu Red Bull si Ferrari, terminand in cele din urma pe locurile 4 si 5 prin Jenson Button si Lewis Hamilton. Michael Schumacher, septuplul campion mondial in Formula 1, a reusit una dintre cele mai bune prestatii ale sezonului si a terminat pe 6.


Senzatia Marelui Premiu al Japoniei a fost gazda Kamui Kobayashi, pilotul BMW-Sauber reusind cele mai multe depasiri. Acesta a fost urmat de coechiperul Nick Heidfeld,  Rubens Barrichello de la Williams si Sebastien Buemi de la Toro Rosso. In clasamentul general continua sa conduca australianul Webber cu 220 de puncte, urmat la 14 puncte de Alonso si Vettel. 


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1351 :: 22.11MB