No SSO cookie

Se asteapta schimbari drastice la Ferrari

voteaza
(0/ 0)
Se asteapta schimbari drastice la Ferrari
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La Ferrari se pregatesc schimbari consistente, inginerii care au ales strategia lui Alonso la Abu Dhabi urmand a fi cel mai probabil demisi sau penalizati serios.

 
 

La capatul unui sezon dezamagitor pentru echipa Ferrari, in care scuderia italiana nu a reusit sa se impuna nici in clasamentul pilotilor, nici al constructorilor, speculatiile conform carora se pregatesc schimbari radicale in interiorul echipei cresc pe zi ce trece.

Unul dintre cei vizati pentru remaniere ar fi, conform zvonurilor din presa italiana, inginerul sef de circuit Chris Dyer, cel care se pare ca ar fi luat decizia sa adopte pentru Fernando Alonso la Abu Dhabi o tactica asemanatoare cu cea a lui Mark Webber, tactica ce s-a dovedit falimentara.

Schimbarile se anunta destul de importante, chiar daca la varf s-ar parea ca lucrurile vor ramane la fel. Astfel, ambii piloti au fost deja confirmati pentru sezonul viitor, in timp ce oamenii cei mai importanti din conducerea Ferrari, Stefano Domenicali sau Luca di Montezemolo, par a avea pozitia batuta in cuie pentru multi ani de acum inainte.

Una dintre vocile cele mai vehemente care solicita schimbari dintre cele mai radicale la Ferrari este cea a politicianului italian Roberto Calderoli, acesta declarand ca Montezemolo ar trebui sa-si prezinte imediat demisia, ca urmare a strategiei ''demente'' adoptate pe circuitul de la Abu Dhabi.

De cealalta parte, fostul triplu campion mondial Niki Lauda a indemnat la calm, declarand ca '' Ar trebui sa fie trei zile de doliu, dupa care toata lumea mananca din nou spaghete si uita de esec.''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1077 :: 22.14MB