No SSO cookie

Se anunta schimbari la Mercedes

voteaza
(0/ 0)
Se anunta schimbari la Mercedes
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotii Mercedes, Michael Schumacher si Nico Rosberg, vor colabora cu alti ingineri incepand din sezonul viitor, in timp ce Ross Brawn isi doreste sa joace un rol mai putin important in activitatile de zi cu zi ale echipei.

 
 
Ambii piloti ai echipei de Formula 1 Mercedes GP, Michael Schumacher si Nico Rosberg, vor lucra alaturi de ingineri noi de cursa incepand cu anul viitor.

Fostul campion mondial Michael Schumacher isi va incheia colaborarea cu actualul sau inginer, Andy Shovlin, pentru a lucra alaturi de cunoscutul Mark Slade. Slade a fost inginer la McLaren in trecut, iar in acest moment colaboreaza cu pilotul Renault, Vitaly Petrov.

De partea cealalta, Nico Rosberg va avea parte de o reluare a colaborarii cu inginerul Tony Ross, alaturi de care a lucrat si la echipa Williams in trecut.

Totusi, Andy Shovlin, inginerul din acest moment al lui Schumacher se pare ca nu va parasi definitiv echipa Mercedes, urmand sa primeasca un alt rol in echipa de ingineri a teamului.

Cea mai importanta mutare insa care s-ar putea petrece anul viitor la Mercedes il implica chiar pe managerul echipei si seful diviziei de motorsport Mercedes, Ross Brawn, cel ce pare sa-si doreasca sa se implice mai putin in activitatea de zi cu zi a echipei.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1207 :: 22.18MB