No SSO cookie

Schumacher: Rosberg e un as al calificarilor

voteaza
(0/ 0)
Schumacher: Rosberg e un as al calificarilor
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul german de Formula 1 Michael Schumacher a recunoscut ca prestatiile sale din calificarile curselor din acest sezon nu au fost cele mai bune si a declarat ca Nico Rosberg este unul dintre cei mai buni piloti din acest punct de vedere.

 
 

Fostul multiplu campion mondial din Formula 1 Michael Schumacher a recunoscut intr-un interviu recent ca este nemultumit de prestatiile sale din calificarile curselor din acest sezon. Germanul a mai spus si ca Nico Rosberg, coechipierul sau de la Mercedes, merita sa fie peste el in clasamentul pilotilor, acesta fiind ''un as al calificarilor''.

Schumacher, cel care a fost invins constant de Nico Rosberg in sezonul precedent atat in calificari, cat si in curse, a recuperat in acest sezon in ceea ce priveste evolutiile in curse, dar este inca sub coechipierul sau in mod constant in calificari.

'' Este adevarat, de obicei ma descurc mai bine in curse decat in calificari. '' a declarat Schumi, care a adaugat: '' Sunt multe motive pentru acest fapt, unele dintre ele fiind foarte greu de explicat. Au mai fost si ceva probleme tehnice pe ici, pe colo. Cu toate acestea, nu pot sa neg ca Nico se descurca extraordinar in calificari si ca uneori nu am pur si simplu ce sa fac. ''

Cu toate acestea, Schumacher, cel care a anuntat recent ca nu se gandeste inca la retragere, spune ca nu are de gand sa dispere si ca isi doreste sa progreseze, sa munceasca in continuare si sa creasca alaturi de Mercedes. '' Sunt ferm convins ca Mercedes va ajunge sa castige curse si ca va fi cat de curand o candidata serioasa la titlurile de campion ale constructorilor si pilotilor. '' a mai spus Schumi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0644 :: 17.78MB