No SSO cookie

Schumacher nu este afectat de critici

voteaza
(0/ 0)
Schumacher nu este afectat de critici
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Michael Schumacher a fost acuzat de nenumarate randuri ca nu este destul de bun pentru a concura la acest nivel.

 
 
Septuplul campion a fost acuzat de presa auto ca performantele sale din acest an lasa de dorit fata de perioada sa de glorie. Martin Brundle, Eddie Jordan si David Coulthard au fost foarte critici cu privire la Schumacher. Acestia declarand ca a fost o greseala reintoarcerea sa in Formula 1.

Stirling Moss a declarat ca Michael Schumacher ar fi trebuit sa se limiteze la victoriile din trecut, prin prezenta sa in acest campionat extrem de competitiv el reusind doar sa se faca de ras.

O mare parte din criticile aduse germanului sunt legate si de modul agresiv in care acesta conduce, cel mai bun exemplu fiind Grand Prix-ul canadian.Grand Prix presarat cu incidente intre Schumacher si Felipe Massa, Robert Kubica si ambii piloti Force India. Schumacher a declarat presei din Valencia ca el este incantat de modul in care s-a descurcat pana acum.

Acesta a dorit sa completeze spunand ca este usor de criticat, dar trebuie tinut cont ca la varsta de 41 de ani, dupa trei ani de pauza, el este inca capabil sa concureze la acest nivel ridicat.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1463 :: 15.06MB