No SSO cookie

Schumacher, avertizat pentru incidentul cu Perez din Singapore

voteaza
(0/ 0)
Schumacher, avertizat pentru incidentul cu Perez din Singapore
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Michael Schumacher a fost avertizat pentru incidentul din cursa din Singapore cu Sergio Perez, incident care a condus la abandonul pilotului Mercedes.

 
 

Pilotul german Michael Schumacher a primit un avertisment din partea FIA dupa ce a provocat un incident in cursa din Singapore. Schumacher l-a lovit pe mexicanul Sergio Perez, dar cel sifonat a iesit tot pilotul Mercedes, acesta fiind nevoit sa abandoneze dupa o coliziune violenta cu unul din zidurile de protectie ale circuitului.

Pentru acest incident, care i-ar fi putut provoca neplaceri si pilotului Sauber, veteranul german a fost gasit vinovat. Totusi, acesta nu a fost penalizat foarte dur, primind un simplu avertisment.

'' A fost un final foarte nefericit al cursei din Singapore de astazi (n.r.: ieri) si nu pot sa fiu altfel decat dezamagit. '' a declarat Schumi imediat dupa abandonul sau din Asia. '' Ce s-a intamplat a fost mai degraba o neintelegere intre mine si Sergio Perez decat o eroare a vreunuia dintre noi. Urma sa intre pe interior, iar masina i s-a ridicat mai devreme decat m-am asteptat, asa ca l-am agatat si asta a fost. '' a adaugat germanul.

Schumacher a mai precizat si ca este in regula si ca nu a patit absolut nimic, in ciuda faptului ca iesirea sa si coliziunea cu zidul a parut destul de violenta. '' A fost unul din acele incidente care probabil a parut mai impresionant din afara decat a fost in realitate. Sunt bine, nu ma doare si nu m-a durut nimic, iar impactul nu a fost nici pe departe atat de puternic pe cat s-a vazut la tv. '' a spus septuplul campion mondial.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0839 :: 17.78MB