No SSO cookie

Schumacher asteapta un rezultat bun in Coreea de Sud

voteaza
(0/ 0)
Schumacher asteapta un rezultat bun in Coreea de Sud
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Michael Schumacher asteapta o noua comportare buna a masinilor Mercedes in Coreea de Sud, dupa o cursa reusita in Japonia.

 
 
Pilotul german Michael Schumacher, septuplu campion mondial in Formula 1, a declarat ca asteapta o noua evolutie buna a masinilor Mercedes in Marele Premiu de debut al Coreei de Sud. Monoposturile Mercedes au avut prestatii reusite in precedenta cursa, cea din Japonia, Schumacher terminand pe pozitia a sasea.

Michael Schumacher a declarat ca, daca norocul va fi de partea lui, poate obtine la Yeongnam un rezultat chiar mai bun decat cel de pe circuitul de la Suzuka. ''Cred ca avem nevoie de putin noroc pentru a spera la podium'' a spus germanul, adaugand ca'' Din punctul meu de vedere, masinile noastre se situeaza ca valoare imediat in spatele trioului de pe primele locuri, Red Bull- McLaren- Ferrari.''

Fostul campion mondial s-a aratat precaut in ceea ce priveste comportarea Mercedes in cazul conditiilor atmosferice neprielnice, spunand ca ploaia ar putea afecta evolutia sa si a coechipierului sau, Nico Rosberg.

In privinta viitorului, Schumacher a fost foarte transant, declarand ca in sezonul viitor obiectivele sale si ale teamului Mercedes nu mai pot fi simple clasari in puncte sau pe podium. ''Sunt aici pentru a castiga curse, impreuna cu echipa mea. Acesta este telul nostru. Aceasta este ceea ce imi lipseste, iar cate un podium obtinut din cand in cand reprezinta o palida consolare.'' a incheiat germanul.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0854 :: 17.78MB