No SSO cookie

Schumacher: Pot sa castig al optulea titlu

voteaza
(0/ 0)
Schumacher: Pot sa castig al optulea titlu
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Michael Schumacher, fost campion mondial in Formula 1, a declarat ca este increzator in sansele sale de a obtine un nou titlu in Marele Circ, in ciuda evolutiilor palide din 2010.

 
 
Pilotul german de Formula 1 Michael Schumacher s-a declarat inca o data convins ca poate castiga al optulea titlu mondial din cariera, in ciuda varstei sale inaintate si in ciuda numeroasele probleme intampinate in primul sezon de la revenirea in Marele Circ.

Schumacher a revenit in F1 in 2010 dupa o pauza de trei ani, dar visurile sale de a atinge performantele din perioada Ferrari au fost spulberate rapid, germanul fiind doar o umbra a celui care castiga titlu dupa titlu pentru scuderia italiana. Astfel, Michael Schumacher a incheiat anul 2010 pe un dezamagitor loc 9 in clasamentul pilotilor, fara a obtine macar un podium pe toata durata sezonului.

Cu toate acestea si bazandu-se pe o crestere de forma inregistrata pe finalul sezonului, Schumacher s-a aratat inca o data extrem de optimist si a declarat ca are un proiect pe trei ani cu Mercedes si ca este hotarat sa il duca pana la capat cu succes.

'' Sunt intr-o misiune la Mercedes si vreau sa reusesc. Vreau sa obtin performante deosebite si o sa dau suta la suta din ce am. Iar daca nu o sa reusim in 2011, atunci cu siguranta o sa o facem anul urmator. ''
a incheiat septuplul campion mondial ultima sa declaratie in fata presei.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1083 :: 22.18MB