No SSO cookie

Schumacher, placut surprins de circuitul din Coreea de Sud

voteaza
(0/ 0)
Schumacher, placut surprins de circuitul din Coreea de Sud
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fostul campion mondial, Michael Schumacher, s-a declarat extrem de multumit de provocarile pe care le ofera noul circuit de la Yeongnam, la finele antrenamentelor libere de vineri.

 
 
Pilotul german al echipei Mercedes GP, Michael Schumacher, s-a declarat surprins de cat de spectaculos si de provocator a fost sa piloteze pentru prima data pe circuitul din Coreea de Sud in cele doua sesiuni de antrenamente libere de vineri.

Cu 266 Grand-Prixuri disputate de-a lungul unei cariere impresionante intinse de-a lungul a douazeci de ani, pilotul Mercedes a avut numai cuvinte de lauda la adresa noii adaugiri in calendarul Formula 1.

''Pista a fost una extrem de buna, si m-am simtit foarte bine sa pilotez aici astazi'' a declarat Schumacher, adaugand ca '' Bineinteles ca un circuit atat de nou cu un asfalt extrem de proaspat va avea nevoie de timp pentru a se roda, dar a devenit din ce in ce mai bun de-a lungul acestei zile asa ca nu pot fi altfel decat multumit.''

Schumacher a catalogat circuitul de la Yeongnam ca unul destul de dificil, extrem de provocator si complicat, dar a spus ca tocmai acest gen de provocari sunt cele care il fac sa se simta cel mai in largul sau.

In ciuda incheierii zilei de antrenamente doar pe pozitia a douasprezecea, Schumacher pare satisfacut si de evolutia sa per total, ramanand increzator intr-un rezultat onorabil la finele cursei de duminica.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1462 :: 22.11MB