No SSO cookie

Schumacher, increzator in viitorul sau

voteaza
(0/ 0)
Schumacher, increzator in viitorul sau
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Michael Schumacher vorbeste despre performanta sa din ultima cursa de Formula 1 disputata in Japonia. Septuplul campion mondial se arata optimist in ceea ce priveste viitorul sau in Formula 1.

 
 
Septuplul campion mondial de Formula 1, germanul Michael Schumacher, este multumit de progresul aratat in ultima vreme si de pozitia a sasea obtinuta in Marele Premiu al Japoniei.


Pilotul Mercedes GP a reusit pe circuitul de la Suzuka unul din cele mai importante salturi din acest sezon intr-o cursa, plecand la start de pe pozitia a zecea si incheind cursa patru locuri mai sus. Schumacher a depasit  senzatia nipona Kamui Kobayashi, precum si pe fostul sau coechipier de la Ferrari, Rubens Barrichello. In plus, germanul a reusit o performanta mai buna decat actualul sau coechipier, Nico Rosberg.



Michael Schumacher este de parere ca primele semne de progres au fost vizibile inca de la precedenta cursa, cea din Singapore, in ciuda modestului loc 13 pe care l-a obtinut germanul atunci. Schumacher a recunoscut ca relatia dintre el, masina si pneuri nu a fost la parametrii pe care si i-ar fi dorit pe durata acestui sezon, dar a aratat optimism ca lucrurile care au scartait pana acum au fost remediate si ca in viitor performantele sale si ale echipei vor fi cele asteptate.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0998 :: 17.78MB