No SSO cookie

Sam Michael, impresionat de Maldonado

voteaza
(0/ 0)
Sam Michael, impresionat de Maldonado
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Directorul tehnic al echipei Williams a avut numai cuvinte de lauda pentru tanarul Pastor Maldonado, despre care a spus ca este un talent innascut.

 
 
Sam Michael, directorul tehnic al echipei de Formula 1 Williams, s-a declarat impresionat de evolutiile noului pilot al teamului britanic, venezuelanul Pastor Maldonado.

'' Treaba pe care a facut-o in putinele teste pe care le-am avut la dispozitie pana acum a fost una extraordinara. ''
a declarat Michael, cu ocazia lansarii oficiale a designului definitiv al noii masini Williams.

Michael l-a descris pe fostul campion din GP2 ca pe ''un talent natural'', datele obtinute din chiar primele zile la Williams fiind comparabile cu cele ale experimentatului Rubens Barrichello, celalalt pilot al echipei.


Cu toate acestea, Sam Michael a dorit sa nu puna foarte multa presiune pe umerii pilotului debutand, spunand ca este de asteptat ca acesta sa comita cateva erori, sa produca ceva coliziuni '' asa cum face orice debutant''. De asemenea, Michael a insistat ca primul an al lui Maldonado la Williams va fi unul in care se va pune accent pe ce poate acesta sa invete de la Barrichello, setarile masinii lui fiind facute de cele mai multe ori cat mai asemanatoare cu cele ale monopostului brazilianului.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0976 :: 22.11MB