No SSO cookie

Ross Brawn da vina pe resursele financiare precare pentru rezultatele Mercedes

voteaza
(0/ 0)
Ross Brawn da vina pe resursele financiare precare pentru rezultatele Mercedes
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Managerul Mercedes GP, Ross Brawn, da vina pentru rezultatele negative inregistrate de echipa sa in 2010 pe platforma prea conservatoare pe care a fost construit monopostul.

 
 
Ross Brawn, managerul echipei de Formula 1 Mercedes GP, vede ca principala cauza pentru rezultatele dezamagitoare ale echipei sale in sezonul 2010 abordarea prea conservatoare asupra proiectarii monopostului.

Mercedes GP a luat locul defunctei Brawn GP, castigatoarea atat a titlului la piloti, cat si la constructori anul trecut, dar a inregistrat rezultate extrem de slabe in comparatie cu cele din sezonul precedent. Ross Brawn a recunoscut ca au existat numeroase dificultati financiare in interiorul echipei, numeroase taieri trebuind sa fie facute pentru ca Mercedes sa supravietuiasca.

''In momentul in care a trebuit sa ne apucam de proiectarea masinii pentru 2010, departamentul de design era unul extrem de dezorganizat si de redus numeric. Rezultatul s-a vazut si a constat intr-un monopost lipsit de ambitie si prea conservator.'' a adaugat Brawn.

Brawn se arata optimist pentru sezonul viitor, o noua echipa formata din ingineri tineri fiind deja pusa la punct si pregatita sa dea startul pregatirilor pentru o masina mai curajoasa, mai rapida, mai putin rigida. Managerul Mercedes are motive de sperante la revenirea in top si in conditiile in care atat McLaren, cat si Ferrari au anuntat reduceri de cheltuieli pentru anul 2011.

In privinta viitorului sau in Formula 1, Brawn a fost destul de radical, spunand ca nu exista nicio sansa sa paraseasca teamul Mercedes prea curand si ca cel mai probabil aceasta va fi ultima experienta dintr-o cariera indelungata si plina de succese.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1022 :: 17.79MB