No SSO cookie

Rosberg se impune pe ploaie in ultima zi de teste

voteaza
(0/ 0)
Rosberg se impune pe ploaie in ultima zi de teste
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nico Rosberg a fost cel mai rapid pilot al ultimei zile de teste de la Barcelona, o zi in care au participat insa doar patru echipe de Formula 1.

 
 
Nico Rosberg, pilotul echipei de Formula 1 Mercedes GP, a obtinut cel mai bun timp al ultimei zile de teste din cadrul ultimei sesiuni de la Barcelona, o zi presarata cu ploaie si in care au testat doar patru dintre constructorii din F1.

Cele patru echipe participante la testele de sambata au fost Ferrari, McLaren, Mercedes GP si Williams, acestea nerealizand prea multe intr-o zi in care ploaia a fost de-a dreptul sacaitoare si constanta pe parcursul a mai multor ore. Pana la urma, Rosberg a reusit cel mai bun timp in sesiunea de dupa-amiaza, cu 1:43,814, fiind urmat de Pastor Maldonado, mai lent cu aproximativ jumatate de secunda.


Pe locul trei in ierarhia zilei s-a situat Lewis Hamilton, McLaren avand practic cel mai mult de suferit in aceasta saptamana, in conditiile in care oficialii echipei au decis sa sara peste ziua de teste de joi, atunci cand conditiile atmosferice au fost mai mult decat blande. Cei de la Ferrari, pe de alta parte, au ales sa nu riste prea mult si l-au trimis pe circuit pe Fernando Alonso doar timp de cinci tururi, timp suficient pentru ca acesta sa primeasca ovatiile spectatorilor iberici.

Ghinionistii zilei n-au fost pana la urma nici cei de la McLaren si nici cei de la Ferrari, echipa Hispania nereusind sa efectueze niciun tur de teste oficiale cu masina noua, in conditiile in care ultimele piese ale acesteia au fost retinute in vama.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0817 :: 17.78MB