No SSO cookie

Ricciardo vrea sa-si castige un loc in F 1 pe merit

voteaza
(0/ 0)
Ricciardo vrea sa-si castige un loc in F 1 pe merit
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daniel Ricciardo, noul pilot de rezerva Toro Rosso, a declarat ca nu se simte inca sigur de viitorul sau in Formula 1 si de aceea isi propune sa impresioneze in continuare si sa ajunga in F 1 doar pe merit si pe baza calitatilor sale.

 
 
Pilotul Daniel Ricciardo, vazut deja ca un protejat Red Bull, a declarat ca nu are de gand sa se culce pe o ureche si sa astepte laudele sa curga si isi doreste sa ajunga pilot titular de Formula 1 numai si numai pe merit.

Ricciardo va fi pilotul de rezerva al teamului Toro Rosso in sezonul 2011, urmand sa participe la sesiunile de antrenamente libere de vinerea in locul fie al lui Sebastian Buemi, fie al lui Jaime Alguersuari, pilotii titulari ai echipei. De asemenea, australianul va participa si in Formula Renault in 2011.

In privinta viitorului sau, mai multe voci din sanul Red Bull au sugerat ca tanarul australian va face pasul spre un loc de pilot titular in F 1 cat de curand. Astfel, Helmut Marko a spus chiar ca '' planul este sa-l vedem in cockpitul unei masini de Formula 1 cel tarziu in 2012.''

Cu toate acestea si cu toate ca viitorul sau pare asigurat, Daniel Ricciardo spune ca vrea sa dea tot ce are mai bun, sa impresioneze in continuare si sa demonstreze ca are calitati pentru a fi un bun pilot de Formula 1. De asemenea, el a mai spus ca sezonul care urmeaza sa inceapa este unul hotarator pentru cariera sa, eventualele evolutii mai nereusite putandu-l arunca din gratiile oficialilor Red Bull si Toro Rosso.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0757 :: 17.78MB