No SSO cookie

Ricciardo nu este un pericol pentru pilotii Toro Rosso

voteaza
(0/ 0)
Ricciardo nu este un pericol pentru pilotii Toro Rosso
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Atat Sebastien Buemi, cat si Jaime Alguersuari s-au declarat linistiti inainte de debutul sezonului 2011, cei doi piloti Toro Rosso spunand ca nu simt nicio presiune din partea rezervei Daniel Ricciardo.

 
 
Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari, cei doi piloti titulari ai echipei de Formula 1 Toro Rosso, au declarat la unison ca nu simt nicio presiune din partea pilotului de rezerva Daniel Ricciardo, cel despre care s-a spus ca si-ar putea face debutul in acest sezon in Marele Circ in conditiile in care unul dintre cei doi piloti de baza nu va da satisfactie.

Ricciardo a participat la testele rezervate tinerelor sperante din finalul sezonului trecut pentru Red Bull Racing, acolo unde a impresionat, dupa care a fost anuntat ca al treilea pilot la Toro Rosso, pozitie din care va participa la antrenamentele libere de vineri, dinainte de curse.

Cu toate acestea, spaniolul Alguersuari a declarat ca atat el, cat si colegul sau Buemi l-au primit cu bratele deschise pe tanarul australian. Alguersuari a declarat ca acesta ar putea ajuta foarte mult echipa, feedback-ul sau putandu-se dovedi extrem de valoros in dezvoltarea si in modificarea noii masini.

Buemi s-a declarat si el linistit si a spus ca nu va fi o mare problema faptul ca va absenta o data la doua grand prix-uri de la antrenamentele libere de vineri. Elvetianul l-a apreciat si el pe Ricciardo ca pe un pilot rapid, ale carui pareri cu privire la noua masina se pot dovedi extrem de pretioase pe parcursul unui sezon lung si obositor, asa cum se preconizeaza a fi acesta.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1210 :: 22.04MB