No SSO cookie

Renault: O sa-l mai asteptam pe Kubica pana in octombrie

voteaza
(0/ 0)
Renault: O sa-l mai asteptam pe Kubica pana in octombrie
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Eric Boullier, managerul echipei de Formula 1 Renault, a declarat ca este dispus sa mai astepte revenirea lui Robert Kubica pana la jumatatea lunii octombrie, moment in care, daca nu se va sti sigur ca acesta va mai putea pilota, echipa franceza va alege un alt pilot.

 
 

Echipa de Formula 1 Renault a anuntat ca locul de pilot al lui Robert Kubica va fi pastrat pana la jumatatea lunii octombrie. Astfel, daca la acel moment revenirea polonezului in F1 nu va fi sigura, teamul britanico-francez va incepe cautarea unui inlocuitor pentru acesta.

Kubica, in varsta de 26 de ani, a suferit un accident groaznic la inceputul acestui an, accident care l-a tinut in spital mai multe luni. In acest timp, polonezul a fost supus la numeroase interventii chirurgicale. Acum, Kubica a fost externat din spital si este asteptat sa piloteze din nou o masina in termen de maxim o luna.

Cu toate acestea, nu se stie inca sigur daca pilotul Renault este complet refacut si daca acesta va mai fi capabil fizic si psihic sa faca fata unei curse de Formula 1. In aceste conditii, momentul in care Kubica isi va relua pregatirile va fi crucial si va arata exact in ce stadiu este recuperarea acestuia.

'' Ne dorim sa-l vedem pe Robert alergand din nou pentru noi, dar in acelasi timp trebuie sa protejam interesele echipei. '' a declarat Eric Boullier, managerul Renault. '' Trebuie sa punem la punct cel mai bun duo de piloti pentru sezonul viitor, iar acest lucru trebuie facut in urmatoarele doua luni. Suntem flexibili pentru ca Robert a fost un pilot extraordinar si ne-a ajutat foarte mult, dar cel tarziu la finele lunii octombrie trebuie sa stim sigur daca acesta mai poate sau nu concura in Formula 1. '' a adaugat francezul.

Boullier a tinut sa sublinieze ca nimeni nu se asteapta ca pilotul polonez sa fie la fel de rapid ca inainte de producerea accidentului si ca Renault este dispusa sa aiba rabdare cu acesta. Cu toate acestea, oficialii echipei franceze isi doresc ca oricine va pilota pentru ei sa se poate bate la locurile de varf in F1 in sezonul viitor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1038 :: 17.78MB