No SSO cookie

Recuperarea lui Kubica decurge lent, dar bine

voteaza
(0/ 0)
Recuperarea lui Kubica decurge lent, dar bine
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Recuperarea pilotului polonez de Formula 1 Robert Kubica pare sa decurga destul de bine, cu toate ca este inca greu de spus cand va putea reveni acesta in Marele Circ.

 
 

Conform ultimelor vesti din anturajul lui Robert Kubica, recuperarea pilotului polonez pare sa decurga bine, chiar daca perioada pana cand acesta va mai putea pilota va fi cel mai probabil mai lunga decat primele pronosticuri.

Kubica, cel care ar fi trebuit sa participe in actualul sezon de Formula 1 pentru echipa Lotus-Renault, a suferit un accident deosebit de grav in luna februarie a acestui an in momentul in care participa la o cursa neoficiala de raliuri.

Polonezul isi poate folosi acum, dupa luni intregi de recuperare, degetul mare de la mana dreapta fara probleme, dar degetul mijlociu inca ii provoaca batai de cap. In plus, doctorii avertizeaza ca bratul drept al pilotului de 26 de ani ar putea sa nu se mai recupereze niciodata in totalitate.

In ceea ce priveste revenirea in motorsport, este inca greu de spus daca si cand se va produce aceasta. Totusi, un lucru este sigur. Managerul polonezului, Daniele Morelli, a declarat ca Robert Kubica nu-si doreste sa primeasca niciun cadou in momentul in care va reveni si nu vrea sa fie tratat altfel decat a fost tratat inaintea accidentului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1022 :: 22.11MB