No SSO cookie

Prost: Imposibil ca Schumacher sa revina unde a fost

voteaza
(0/ 0)
Prost: Imposibil ca Schumacher sa revina unde a fost
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Francezul Alain Prost, fost campion mondial de Formula 1, este de parere ca Michael Schumacher nu va mai putea reveni niciodata la forma care l-a consacrat, marele dezavantaj al sau fiind varsta inaintata.

 
 
Alain Prost, fostul mare pilot francez de Formula 1, a dezvaluit ca nu crede ca germanul Michael Schumacher mai are capacitatea de a reveni la nivelul de performanta pe care il atinsese inainte de retragerea sa temporara.

Dupa un prim sezon de la revenire extrem de dezamagitor, in care a fost invins aproape cu fiecare ocazie de coechipierul sau, Nico Rosberg, fostul campion mondial a declarat ca spera sa-si imbunatateasca simtitor performantele in sezonul 2011.

Prost, fost cvadrupulu campion mondial, insa, nu crede ca Schumacher mai poate fi acelasi care era in urma cu cativa ani, cu toate ca ii respecta decizia de a reveni in Formula 1 si il intelege. Francezul este de parere ca nu neaparat inactivitatea este marea problema a fostului pilot Ferrari, cat varsta inaintata, care nu ii mai poate permite sa se bata de la egal la egal cu noile talente din F 1.


In privinta propriei activitati de pilot, Alain Prost, in varsta de 55 de ani, spune ca nu ar mai reveni in Formula 1, stiind ca nu ar mai putea sa realizeze performantele de altadata, dar ca ar incerca sa piloteze o masina din Marele Circ actual, pentru a observa marile progrese tehnologice, progrese care il fascineaza.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1017 :: 17.78MB