No SSO cookie

Pilotii vor un rol mai important in luarea deciziilor

voteaza
(0/ 0)
Pilotii vor un rol mai important in luarea deciziilor
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Presedintele Asociatiei Pilotilor de Grand Prix din Formula 1, Rubens Barrichello, a avut o intrevedere cu presedintele FIA, Jean Todt, in care a cerut sa fie acordat un rol mai important pilotilor in luarea deciziilor importante.

 
 
Asociatia Pilotilor de Grand Prix( GPDA) face presiuni pentru a obtine o influenta mai importanta in procesul de luare a deciziilor in Formula 1.
In acest sens, presidentele acestei asociatii, Rubens Barrichello, s-a intalnit la Yeongnam cu presedintele FIA, Jean Todt.

Barrichello, unul dintre cei mai experimentati piloti aflati inca in activitate, a fost insotit la intalnirea cu Todt de alti doi piloti importanti, Sebastian Vettel si Felipe Massa, cei care ocupa functii de directori in GPDA.

''Dorim un dialog permanent cu corpul conducator al FIA'' a declarat Barrichello. S-ar parea ca nemultumirile pilotilor au aparut odata cu inaugurarea circuitului din Coreea de Sud. Astfel, Rubens Barrichello, dar si alti piloti din Formula 1, sunt de parere ca mare parte din problemele care ii ingrijoreaza in privinta circuitului de la Yeongnam ar fi putut fi evitate printr-o comunicare mai activa intre oficiali si piloti.

Curbele neobisnuit de primejdioase, precum si intrarea la boxe au fost principalele nemultumiri legate de circuitul de la Yeongnam. ''A fost in regula'' a declarat Barrichello dupa intalnirea cu Jean Todt, adaugand ca '' Am discutat trei sau patru probleme si a fost foarte deschis la ce am avut sa-i spunem. Nu vrem decat ca GPDA sa contribuie mai mult la viitorul acestui sport.''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1028 :: 22.11MB