No SSO cookie

Petrov isi dezvaluie planurile saptamana viitoare

voteaza
(0/ 0)
Petrov isi dezvaluie planurile saptamana viitoare
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vitaly Petrov va sustine o conferinta de presa miercurea viitoare, urmand cel mai probabil sa clarifice speculatiile referitoare la viitorul sau in Formula 1 alaturi de Renault.

 
 
Pilotul rus de Formula 1 Vitaly Petrov a anuntat ca va sustine o conferinta de presa saptamana viitoare in Rusia, conferinta in care va vorbi despre evolutiile sale din sezonul trecut, dar si despre planurile sale de viitor si obiectivele din 2011.

Conferinta de presa de miercurea viitoare se anunta cu atat mai interesanta cu cat rusul inca nu a semnat un contract pentru sezonul viitor cu echipa Renault. Acestia din urma au anuntat totusi oficial ca-si doresc sa continue alaturi de Petrov, dar numai daca acesta isi va demonstra angajamentul fata de echipa.

Petrov, in varsta de 26 de ani, a debutat in Marele Circ in 2010 si a reusit sa acumuleze la sfarsitul anului 27 de puncte, cu care s-a clasat pe locul 13 in ierarhia generala a pilotilor. Gerard Lopez, presedintele Renault, s-a declarat multumit per total de evolutiile ex-sovieticului, dar a declarat ca in 2011 pretentiile vor fi mai mari si ca se va cere si constanta pe langa viteza si sclipiri de moment.

Ramane de vazut daca rusul este pregatit sa continue in Formula 1 si sa semneze un nou contract alaturi de Renault sau daca aceasta conferinta de presa va fi prilejul de a-si exprima alte planuri alaturi de o alta echipa sau poate chiar in afara Marelui Circ.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1036 :: 22.16MB