No SSO cookie

Petrov cauta constanta in 2011

voteaza
(0/ 0)
Petrov cauta constanta in 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vitaly Petrov, recent confirmat pentru al doilea sezon in Formula 1 la Renault, a declarat ca spera sa castige in constanta si consistenta in 2011, dupa ce a demonstrat deja ca are viteza si talentul necesare pentru a ajunge un bun pilot.

 
 
Pilotul rus de Formula 1 Vitaly Petrov a declarat ca-si doreste ca in viitorul sezon la Renault sa fie mai consistent si mai constant decat in primul sau sezon in Marele Circ si sa nu mai repete erorile care l-au costat foarte mute puncte in 2010.

Petrov tocmai a fost confirmat de echipa franceza dupa saptamani intregi de dubii si speculatii. Pilotul rus s-a declarat acum extrem de fericit si a spus ca datoreaza foarte mult sprijinului acordat de oficialitatile, dar si de oamenii obsinuiti din Rusia.

Pilotul rus care a impresionat in ultima cursa a sezonului 2010, terminand peste Fernando Alonso, a declarat ca este relativ multumit de sezonul sau de debut in F 1, dar ca mai sunt inca multe aspecte la care trebuie sa munceasca. Astfel, Petrov crede ca a demonstrat deja ca are viteza si talentul necesare pentru a deveni un bun pilot, dar pacatuieste la constanta si la consistenta.

In privinta schimbarilor tehnice anuntate pentru sezonul 2011, Petrov spune ca vor necesita mult timp de acomodare si munca, dar ca cel mai probabil acestea vor spori spectacolul si vor aduce si mai multi spectatori la cursele de Formula 1.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0986 :: 22.04MB