No SSO cookie

Perez viseaza sa piloteze pentru Ferrari

voteaza
(0/ 0)
Perez viseaza sa piloteze pentru Ferrari
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanarul pilot mexican al echipei de Formula 1 Sauber, Sergio Perez, a declarat ca isi doreste mai mult ca orice sa ajunga sa piloteze la Ferrari in viitorul mai mult sau mai putin apropiat.

 
 
Sergio Perez, noul pilot al echipei de Formula 1 Sauber, a declarat, cu ocazia lansarii oficiale a masinii Sauber pentru 2011, ca si-ar dori sa ajunga intr-o zi sa piloteze pentru Ferrari.

Perez este primul pilot mexican care are ocazia sa piloteze in Marele Circ dupa 30 de ani, precedentul fiind Hector Rebaque, iar impactul sau asupra sportului este vizibil chiar inainte sa fi apucat sa evolueze intr-un mare premiu. Astfel, Sauber, echipa care in 2010 isi prezenta o masina aproape golita de numele unor sponsori, beneficiaza acum de un grup extrem de important de sponsori, printre acestia numarandu-se si cinci companii mexicane.

Astfel, Sergio Perez, in varsta de 21 de ani, este in mod evident un pilot bine sprijinit financiar, dar, avand in vedere si clasarea pe pozitia a doua din ultimul sezon de GP2, pare a fi si un pilot suficient de talentat pentru a ajunge sus in Formula 1. Acesta este si visul lui, el dorindu-si sa realizeze performante importante pentru Sauber si apoi sa ajunga la Ferrari, echipa care furnizeaza motoarele pentru elvetieni.


In privinta presiunii pe care o simte acum ca a ajuns in varful competitiilor de motorsport, Perez spune ca aceasta nu face altceva decat sa-l motiveze si sa-si doreasca mai mult sa impresioneze si sa-si multumeasca sustinatorii, atat pe cei materiali, cat si pe cei care sunt alaturi de el doar cu spiritul.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0842 :: 17.78MB