No SSO cookie

Perez a facut senzatie pe strazile din Guadalajara

voteaza
(0/ 0)
Perez a facut senzatie pe strazile din Guadalajara
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sergio Perez, noul pilot de Formula 1 Sauber, a avut parte de o demonstratie de zile mari in fata propriilor suporteri, pe un circuit improvizat de pe strazile din Guadalajara.

 
 
Intre 150 si 200 de mii de oameni au asistat la demonstratia de zile mari a tanarului pilot de Formula 1 Sergio Perez, desfasurata duminica pe strazile din Guadalajara.

Demonstratia a avut loc in noul monopost al echipei din care face parte Perez, Sauber C29 si a fost organizata cu prilejul sarbatoririi viitorului debut al tanarului pilot in Formula 1, primul pilot mexican din ultimii peste 30 de ani care urmeaza sa concureze in Marele Circ.

Sergio Perez, in varsta de 21 de ani, a facut deliciul asistentei, facand diverse ''giumbuslucuri'' cu monopostul de Formula 1, de la drifturi si pana la ''liniute'' de mare viteza pe un circuit improvizat cu o lungime de aproximativ 1,5 kilometri.

'' Aceasta a fost una dintre cele mai frumoase zile ale vietii mele. '' a declarat Perez la capatul spectacolului. Mexicanul a mai spus ca se simte mandru de originile sale si ca este extrem de satisfacut de tot sprijinul pe care a simtit si simte ca i-l ofera conationalii sai. De asemenea, tanarul pilot Sauber s-a aratat optimis inaintea debutului primului sau sezon in Formula 1, declarand ca acum se simte si mai increzator in sansele sale de a obtine performante deosebite.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1263 :: 17.78MB