No SSO cookie

Noul Red Bull ar putea fi gata pana la primul test

voteaza
(0/ 0)
Noul Red Bull ar putea fi gata pana la primul test
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul monopost Red Bull ar putea aparea pentru prima data pe pista in chiar prima sesiune de teste, de la Valencia, cu toate ca pregatirile sunt inca departe de a fi incheiate.

 
 
Echipa de Formula 1 Red Bull Racing are sanse mari sa foloseasca pentru prima data noul monopost in chiar prima sesiune de teste, cea care va avea loc la Valencia, in data de 1 februarie.

Managerul Red Bull, Christian Horner, a declarat in acest sens ca va fi dificil ca noua masina sa fie gata la timp si ca totul este la limita, dar ca in principiu dorinta oficialilor este de a incepe testele cu monopostul nou, spre deosebire de sezonul trecut. Horner a mai spus ca un anunt oficial va fi facut in curand si ca toate detaliile exacte vor fi oferite atunci.

Se pare ca principalul motiv pentru care cei de la Red Bull isi doresc ca sezonul acesta sa inceapa mai devreme testele cu noua masina sunt legate de nou introdusele pneuri Pirelli, cele despre a caror buna interactiune cu noua masina nu exista inca date concrete.

Helmut Marko, consultant Red Bull, a intarit si el afirmatia lui Horner conform careia masina ar putea fi gata pana la prima sesiune de teste, dar a adaugat ca cel mai probabil modelul RB7 nu va avea parte de o lansare formala si oficiala si ca masina va fi aruncata direct pe pista, fara alte festivitati.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1050 :: 22.11MB