No SSO cookie

Noii piloti Force India vor fi anuntati in cateva zile

voteaza
(0/ 0)
Noii piloti Force India vor fi anuntati in cateva zile
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei doi piloti care vor concura pentru Force India in 2011 vor fi in sfarsit anuntati oficial in urmatoarele zile, conform declaratiilor patronului echipei, Vijay Mallya.

 
 
Vijay Mallya, boss-ul echipei de Formula 1 Force India, a declarat ca noii piloti ai teamului sau vor fi anuntati oficial in viitoarele cateva zile, acesta nedand insa niciun indiciu in privinta celor care vor alerga pentru echipa sa in 2011.

Echipa a amanat luarea unei decizii de cateva luni bune deja, iar bursa zvonurilor a numarat nu mai putin de patru nume ca posibili viitori piloti Force India. Este vorba de Adrian Sutil si Vitantonio Liuzzi, cei care au facut parte din echipa indiana si in 2010, dar si de Paul di Resta sau Nico Hulkenberg.

Situatia contractuala este una complicata si ea, italianul Liuzzi avand deja o intelegere parafata cu Force India pentru sezonul viitor. Cu toate acestea, exista speculatii care spun ca Liuzzi nu se va regasi intre cei doi piloti titulari si ca de fapt Sutil si Di Resta vor fi preferati italianului care a avut evolutii mult sub cele ale lui Sutil in 2010.

Mallya a facut acum prima declaratie oficiala dupa multe saptamani de tacere, dar s-a rezervat in a spune ca o decizie nu este inca luata, ca va fi luata si anuntata in curand si ca '' mai sunt niste detalii juridice de solutionat'' inainte ca decizia sa fie prezentata publicului. In acest fel, insa, indianul nu a facut altceva decat sa alimenteze zvonurile plecarii pilotului italian, detaliile juridice putand fi legate de rezilierea contractului acestuia.

Adrian Diaconescu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0816 :: 17.78MB