No SSO cookie

Newey: Schimbarile de regulament nu vor opri Red Bull

voteaza
(0/ 0)
Newey: Schimbarile de regulament nu vor opri Red Bull
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Adrian Newey, inginerul sef Red Bull, s-a declarat increzator in sansele echipei sale de a se mentine in elita, in ciuda noilor restrictii impuse de FIA, care dezavantajeaza putin campioana de la constructori din 2010.

 
 
Inginerul sef al echipei de Formula 1 Red Bull, englezul Adrian Newey, a declarat ca forma extraordinara a echipei sale va continua si in sezonul 2011, in ciuda noilor modificari de regulament.

Newey a reusit sa-si adjudece al saptelea titlu al constructorilor din cariera in acest sezon, dar restrictiile stipulate de regulamentele care vor intra in vigoare in 2011 ii dau serioase batai de cap in privinta designului monopostului din sezonul viitor. Difuzoarele duble si dispozitivul F-duct au fost interzise, iar pneurile Bridgestone, pe care masinile Red Bull se simteau atat de bine, au fost inlocuite cu pneuri Pirelli.

Totusi, Newey s-a declarat optimist in privinta noii masini, declarand ca, in ciuda frustrarilor care se nasc din noile restrictii, se poate construi o masina rapida, solida si competitiva cu pasiune si ambitie.

Adrian Newey s-a referit si la motivatiile care il imping sa-si doreasca sa fie cel mai bun. Astfel, el spune ca, desi a dus echipa acolo unde doar visa initial, faptul ca-si iubeste munca il face sa mearga mai departe si sa-si doreasca sa fie chiar mai bun si sa aiba mai mult succes.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1005 :: 17.78MB