No SSO cookie

Newey: McLaren ne-a copiat

voteaza
(0/ 0)
Newey: McLaren ne-a copiat
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii echipei Red Bull ii acuza pe cei de la McLaren de plagiat, noul sistem de evacuare al echipei lui Hamilton si Button semanand izbitor cu cel introdus de RBR de ceva vreme.

 
 
Adrian Newey, directorul tehnic al echipei de Formula 1 Red Bull, a declarat ca oficialii McLaren ar trebui sa multumeasca echipei din care face parte dupa ce s-au ''inspirat'' in realizarea noului sistem de evacuare, acesta fiind decisiv pentru evolutia reusita a lui Hamilton si Button din Australia.

McLaren nu a impresionat deloc in testele din pre-sezon, fiind echipa cu cele mai putine tururi la activ si avand o masina mai lenta cu secunde bune decat cele ale rivalelor Red Bull si Ferrari. Totusi, in mod miraculos, inginerii McLaren au reusit sa remedieze la timp problemele, iar la Melbourne echipa a facut o figura foarte buna, fiind cel mai aproape de Red Bull si mult peste Ferrari.

Totusi, Newey, poate cea mai importanta figura a staffului tehnic RBR, spune acum ca succesul McLaren se datoreaza si echipei pe care o conduce. '' McLaren a facut un mare pas inainte dupa ce ne-a copiat sistemul de evacuare. Acesta este adevarul si trebuie spus. Cu toate acestea, asta nu scade nimic din meritele lor si sunt sigur ca vor continua sa progreseze. '' a declarat directorul tehnic Red Bull.

Mai mult decat atat, se pare ca sistemul de evacuare al celor de la Red Bull a facut o impresie extrem de buna in Marele Circ, in conditiile in care si cei de la Williams au anuntat ca vor introduce unul asemanator incepand cu Marele Premiu al Chinei din luna aprilie.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0776 :: 17.78MB