No SSO cookie

MP de Formula 1 al Malaeziei va fi live pe masini.ro

voteaza
(0/ 0)
MP de Formula 1 al Malaeziei va fi live pe masini.ro
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marele Premiu de Formula 1 al Malaeziei, care va avea loc duminica, incepand cu ora 11, va fi transmis live, in format text, de catre siteul masini.ro.

 
 
Siteul masini.ro va transmite duminica 10 aprilie, incepand cu ora 11, in direct Marele Premiu de Formula 1 al Malaeziei. Cursa, care se va disputa pe circuitul de la Sepang, va va fi adusa in format live text, urmand ca dumneavoastra sa fiti conectati minut cu minut cu ceea ce se intampla pe pista.

Marele Premiu de la Sepang este a doua etapa a calendarului sezonului 2011, iar spectacolul se anunta cu atat mai intens si mai tensionat cu cat prognoza meteo prevede ploi in averse in Malaezia duminica.

Sebastian Vettel va pleca din pole-position, asa cum a facut-o si in prima etapa, in Australia, germanul fiind urmat pe grila de start de la Sepang de Lewis Hamilton, Mark Webber si de Jenson Button.

Nu uitati, asadar, sa porniti calculatoarele dis de dimineata duminica si sa deschideti ferestrele de internet pe masini.ro, incepand cu ora 11, pentru a urmari in timp real Marele Premiu de Formula 1 al Malaeziei!

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1172 :: 15.05MB