No SSO cookie

Mosley: ''Viitorul suna sumbru''

voteaza
(0/ 0)
Mosley: ''Viitorul suna sumbru''
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Max Mosley prevede un viitor sumbru pentru Formula 1, in conditiile supraincarcarii calendarului si a existentei unor bugete mult prea mari ale echipelor, care ar putea cauza colapsul financiar al unora dintre ele.

 
 
Fostul presedinte al Federatiei Internationale de Automobilism, Max Mosley, a criticat cresterea progresiva din ultima vreme a numarului curselor de Formula 1. Astfel, Mosley crede ca 19 etape, atatea cate au fost in 2010, sunt mai mult decat suficiente, iar ca 20, cate sunt programate in 2011, sunt deja prea multe.

'' Pentru mine personal e prea mult. Sunt prea multe dupa-amieze de duminica pe care sa te astepti ca omul obisnuit sa le dedice Formulei 1. La un moment dat, devine obositor si plictisitor. Si in plus, in conditiile atator etape, vor fi oameni care vor sari peste cateva curse. Iar asta poate costa mult sportul in materie de audiente.'' crede Max Mosley.

Mosley, cel care a predat sefia FIA lui Jean Todt, a criticat si bugetele echipelor din Marele Circ, despre care a spus ca sunt in continuare mult prea mari. Septuagenarul crede ca doua sau trei echipe ar putea disparea, in conditiile in care in 2011 un buget de macar 100 de milioane de dolari ar trebui asigurat pentru supravietuire.

In incheiere, britanicul s-a referit si la cele trei echipe carora el le-a acordat licenta de participare, Lotus, Virgin si Hispania, criticate de toata lumea pentru lipsa de competitivitate. Mosley nu este de acord cu carcotasii, spunand ca celor trei teamuri trebuie sa li se acorde timp si rabdare pentru a ajunge sa se bata de la egal la egal cu masinile vechi din F 1.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0909 :: 17.78MB