No SSO cookie

Mercedes dezminte interesul pentru Vettel

voteaza
(0/ 0)
Mercedes dezminte interesul pentru Vettel
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa de Formula 1 Mercedes nu este interesata de achizitionarea noului campion mondial al pilotilor, Sebastian Vettel, potrivit declaratiilor oficiale ale lui Norbert Haug.

 
 
Norbert Haug, vicepresedintele sectiei de motorsport de la Mercedes, a dezmintit zvonurile conform carora echipa sa ar fi interesata de semnarea unui contract cu Sebastian Vettel din sezonul 2012.

Declaratia lui Haug vine dupa afirmatiile unuia dintre oficialii Red Bull, austriacul Helmut Marko. Acesta a spus ca, pe langa Ferrari, care si-a exprimat deschis interesul pentru proaspatul campion mondial din F1, si Mercedes l-ar dori pe tanarul pilot german.

Marko a confirmat ca lui Sebastian Vettel ii va expira actuala intelegere cu echipa Red Bull la finele sezonului 2011, dar a mai spus ca acest contract are o optiune de prelungire pentru inca un sezon. De asemenea, fostul pilot austriac a spus ca negocierile cu Vettel au fost deja demarate de oficialii Red Bull si ca un acord nu este foarte departe.

In ciuda acestor afirmatii ale lui Helmut Marko, Norbert Haug a negat ca i-ar fi oferit un contract lui Vettel si a spus ca Mercedes are in acest moment duo-ul de piloti ideal, Michael Schumacher si Nico Rosberg fiind perfecti pentru planurile constructorului german.

Adrian Diaconescu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1097 :: 17.78MB