No SSO cookie

McLaren: Am gasit setarile potrivite pentru Sepang

voteaza
(0/ 0)
McLaren: Am gasit setarile potrivite pentru Sepang
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Atat Jenson Button, cat si Lewis Hamilton s-au declarat optimisti in ceea ce priveste Marele Premiu de Formula 1 al Malaeziei, optimismul celor doi datorandu-se in primul rand timpilor obtinuti in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere de vineri.

 
 
Duo-ul de piloti ai echipei de Formula 1 McLaren Mercedes a declarat ca are incredere ca a gasit exact setarile potrivite pentru Marele Premiu al Malaeziei. Declaratiile lui Hamilton si Button au venit la capatul celor doua sesiuni de antrenamente libere de vineri, antrenamente in care masinile McLaren s-au descurcat foarte bine.

Cei doi britanici au ocupat locurile doi si trei in ierarhia celei de-a doua sesiuni de antrenamente, Button fiind la doar cinci miimi de secunda de cel mai bun timp al lui Mark Webber, in timp ce si Lewis Hamilton a fost destul de aproape, asta dupa ce in prima sesiune fusese chiar al doilea.

'' Sesiunea de dupa-amiaza a fost mult mai buna decat cea de dimineata. ''
a declarat Button, cel care a mai spus: '' Dupa Melbourne, am ales sa mergem intr-o anumita directie pentru a ne rezolva problemele, dar aici pista este cu totul si cu totul diferita, asa ca a trebuit sa revenim asupra unora dintre modificari. Acum insa, am incredere ca am ales cele mai bune setari si ca vom avea o cursa buna. ''

Si Lewis Hamilton s-a declarat multumit, declarand ca McLaren este ''rezonabil de aproape de cei mai buni timpi''. Campionul mondial din 2008 s-a referit si la strategia de cursa care va fi cel mai probabil adoptata la Sepang, spunand ca cele mai multe echipe vor merge pe trei opriri, ceea ce va face cursa extrem de palpitanta si de interesanta.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1279 :: 22.17MB