No SSO cookie

Massa vrea victoria in Brazilia

voteaza
(0/ 0)
Massa vrea victoria in Brazilia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Felipe Massa a declarat ca-si doreste foarte mult sa obtina victoria la Interlagos, in fata propriilor fani, dar ca il va sprijini pe coechipierul sau, Fernando Alonso, daca va avea sansa sa o faca.

 
 
Pilotul brazilian al echipei Ferrari, Felipe Massa, a declarat ca-si doreste foarte mult sa obtina victoria in fata propriilor fani, pe circuitul de la Interlagos. Totusi, Massa a spus ca, daca va putea sa-l ajute pe Alonso sa obtina titlul mondial, va sacrifica victoria sa pentru iberic, recunoscand ca interesele echipei sunt mai importante decat ambitiile personale.

Massa a dorit sa conteste si zvonurile conform carora spectatorii brazilieni nu ar fi alaturi de el, din cauza a ceea ce s-a intamplat in Marele Premiu al Germaniei. Atunci, Massa a cedat pozitia de lider in fata coechipierului sau, Fernando Alonso, in urma primirii unui mesaj codat de la boxe.

'' Chiar si cand am venit in Brazilia, imediat dupa cursa din Germania, oamenii au fost foarte amabili cu mine, m-au incurajat, mi-au vorbit frumos. Vorbesc de oamenii simpli, nu de jurnalisti, jurnalistii fiind mult mai dificili. '' a declarat Felipe Massa. Tocmai din acest motiv, pilotul brazilian va lua startul la Interlagos cu dorinta de a castiga si de a-si face fericiti fanii.

Felipe Massa si-a indemnat si coechipierul la calm, declarand ca nu este nicio graba de a incheia campionatul, titlul fiind la fel de pretios daca va fi obtinut acum sau dupa cursa de la Abu Dhabi.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1184 :: 22.17MB