No SSO cookie

Massa nu crede ca 2011 este un an crucial pentru el

voteaza
(0/ 0)
Massa nu crede ca 2011 este un an crucial pentru el
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Felipe Massa s-a declarat linistit in privinta viitorului sezon de Formula 1, spunand ca s-a obisnuit cu presiunea la Ferrari si ca nu crede ca anul urmator este unul cu adevarat hotarator pentru cariera sa la scuderia italiana.

 
 
Felipe Massa, pilotul brazilian de Formula 1 al echipei Ferrari, a declarat ca nu crede ca se afla sub niciun fel de presiune de a-si repara in sezonul 2011 reputatia ravasita in 2010. Massa a raspuns criticilor sai, spunand ca nu este usor sa fii timp de cinci ani la rand pilot titular la Ferrari.

Sud-americanul s-a aflat tot sezonul trecut in umbra coechipierului sau, Fernando Alonso, incheind campionatul la nu mai putin de 108 puncte in spatele pilotului spaniol. De asemenea, in conditiile in care anul 2009 a fost unul si mai negru pentru Massa, acesta suferind o grava accidentare, brazilianul a trecut de doi ani in care nu a obtinut nicio victorie.

Totusi, Felipe Massa s-a declarat mai mult decat linistit in privinta sortii sale. '' Nu cred ca 2011 va fi un an crucial pentru mine. De fapt, presiune a fost intotdeauna pe umerii mei, asa ca sunt obisnuit cu astfel de situatii. De-a lungul anilor, cel putin zece nume de piloti au fost vehiculate pentru a ma inlocui la Ferrari, dar iata-ma in continuare aici.'' a declarat sigur pe el pilotul in varsta de 29 de ani.

Massa s-a declarat si extrem de optimist in privinta cresterii performantelor sale odata cu schimbarea pneurilor Bridgestone cu unele Pirelli. Chiar dupa primele teste, brazilianul a declarat ca este multumit de noile pneuri si ca este un lucru extrem de bun ca acestea sunt usor integrabile in echilibrul monopostului, nefiind mare nevoie de schimbari de setari.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0839 :: 17.78MB