No SSO cookie

Massa: Nu am terminat mai sus din cauza unei probleme tehnice

voteaza
(0/ 0)
Massa: Nu am terminat mai sus din cauza unei probleme tehnice
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Felipe Massa s-a declarat multumit de performantele obtinute de masinile Ferrari in cursa de la Silverstone. In ceea ce priveste propria evolutie, brazilianul a declarat ca a avut de suferit de pe urma unei probleme tehnice care l-a impiedicat sa obtina un loc mai bun la final.

 
 

Pilotul brazilian Felipe Massa a dat vina pe o problema tehnica a masinii sale pentru ocuparea doar a locului cinci in finalul Marelui Premiu de Formula 1 al Marii Britanii. Massa a luat startul de pe locul patru, chiar in spatele coechipierului sau, Fernando Alonso, dar a trecut linia de finis doar pe cinci, cu patru locuri mai jos decat iberic, cel care s-a impus la Silverstone.

Massa a dat vina pe ritmul sau de cursa scazut pe o problema tehnica a masinii sale, problema cauzata de lovirea unui obiect de pe circuit. Cu toate acestea, sud-americanul s-a declarat multumit de progresul inregistrat de Ferrari si a salutat victoria lui Alonso, prima din octombrie anul trecut.

Brazilianul s-a referit si la strategia echipei Ferrari, pe care a numit-o destul de inspirata, dar fata de care a avut si o obiectie. Astfel, Massa este de parere ca a doua oprire la boxe ar fi trebuit sa fie facuta putin mai devreme.

In ceea ce priveste duelul extrem de pasionant din finalul cursei dintre el si Lewis Hamilton, Felipe Massa l-a felicitat pe britanic pentru modul in care a rezistat, dar a precizat ca totul a fost atat de strans incat s-ar fi putut intampla orice in acele momente.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0658 :: 17.78MB