No SSO cookie

Massa: Ar fi trebuit sa termin pe patru

voteaza
(0/ 0)
Massa: Ar fi trebuit sa termin pe patru
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brazilianul Felipe Massa a declarat ca ar fi putut obtine mai mult din cursa de Formula 1 de la Valencia daca nu ar fi avut ghinion la una dintre opririle la boxe.

 
 

Felipe Massa, pilotul de Formula 1 al echipei Ferrari, s-a declarat nemultumit de locul cinci ocupat la finele Marelui Premiu al Europei si a spus ca ar fi putut sa obtina o pozitie mai buna daca nu ar fi fost intarziat serios la una din opririle la boxe din timpul cursei de la Valencia.

Massa a avut probabil unul din cele mai bune starturi ale sale din ultima vreme, reusind sa treaca de Lewis Hamilton dupa primul viraj, dar a fost neinspirat si a facut prima oprire dupa britanic, permitandu-i acestuia sa-l depaseasca. Cu toate acestea, brazilianul era extrem de aproape de pilotul britanic inainte de a doua oprire la boxe, dar aceasta a fost un fiasco total si pilotul Ferrari a pierdut orice sansa de a obtine ceva mai mult de un loc cinci in Spania.

'' Una peste alta am avut o cursa buna in care am demonstrat ca suntem mai buni decat McLaren. Din pacate, am avut acea problema la al doilea pit-stop, care m-a costat patru sau cinci secunde, secunde care mi-ar fi permis cel mai probabil sa-l atac pe Hamilton. '' a declarat Felipe Massa dupa cursa.

In ceea ce priveste viitoarea cursa, de la Silverstone, Massa este de parere ca Ferrari poate sa arate chiar mai mult decat la Valencia, cu conditia ca Pirelli sa permita folosirea unor pneuri soft, pneuri care permit scuderiei italiene sa arate o forma mult mai buna decat pneurile mai dure.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0682 :: 17.78MB