No SSO cookie

Massa, incantat de evolutia sa din China

voteaza
(0/ 0)
Massa, incantat de evolutia sa din China
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brazilianul Felipe Massa s-a declarat foarte multumit de evolutia sa din cursa de la Shanghai, cu toate ca pilotul Ferrari este de parere ca strategia aleasa de echipa a fost una gresita.

 
 
Brazilianul Felipe Massa este de parere ca a reusit cea mai buna evolutie a sa din ultima vreme in Marele Premiu de Formula al Chinei, pilotul Ferrari incheind cursa pe locul sase dupa ce a ocupat o buna bucata de vreme chiar locul secund.

Massa a fost pentru prima data dupa mult timp la acelasi nivel cu coechipierul sau de la Ferrari, Fernando Alonso, reusind sa obtina un timp comparabil cu al dublului campion mondial in calificari si reusind sa gestioneze mai bine strategia cu doua opriri in cursa de la Shanghai. In aceste conditii, brazilianul a reusit sa incheie cursa peste Alonso, pe pozitia a sasea, fata de locul sapte al ibericului.

'' Sunt foarte, foarte fericit dupa aceasta cursa. A fost cea mai buna evolutie a mea de anul acesta si una dintre cele mai bune din ultimele doua sezoane. ''
a declarat incantat Felipe Massa. '' Este mare pacat pentru ca am fi putut incheia mult mai sus. Am facut ce am putut mai mult, dar nu a fost posibil sa obtin un loc mai bun si sa fac pe toata lumea fericita. '' a adaugat brazilianul.

In ceea ce priveste strategia pentru care au optat inginerii Ferrari, Felipe Massa a recunoscut ca aceasta a fost una gresita si ca este putin frustrat in conditiile in care este sigur ca ar fi putut obtine mai multe de la cursa chineza daca s-ar fi mers tot pe o strategie cu trei opriri la boxe, asa cum au facut cei doi piloti McLaren sau Mark Webber.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0945 :: 22.16MB