No SSO cookie

Massa, cel mai bun in primele teste Pirelli

voteaza
(0/ 0)
Massa, cel mai bun in primele teste Pirelli
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Prima zi a testelor pentru pneuri de la Abu Dhabi l-a adus in prim plan pe Felipe Massa, cel care a reusit cel mai rapid timp, fiind urmat de Sebastian Vettel si Gary Paffett.

 
 
Pilotul brazilian Felipe Massa a fost cel mai rapid in prima zi a sesiunilor de teste Pirelli, aceasta fiind prima sansa a celor 12 echipe de Formula 1 sa ia contact cu noile pneuri care vor fi folosite incepand cu sezonul viitor.

Pirelli va lua locul Bridgestone, devenind furnizorul oficial de pneuri F1, iar echipele vor trebui sa se acomodeze la noile gume inainte de viitorul campionat, care va debuta in martie 2011. Totusi, uitandu-ne pe rezultatele din prima zi de teste, nu pare sa se fi schimbat mare lucru, Massa reusind un timp aproape egal cu cel din calificarile Marelui Premiu de la Abu Dhabi. De asemenea, niciunul dintre monoposturile care au testat vineri n-a avut probleme semnificative, acomodarea fiind extrem de comoda.

Dupa brazilianul Massa, cel care a efectuat si cele mai multe tururi la Abu Dhabi, 94, s-au clasat in ordine proaspatul campion mondial Sebastian Vettel, Gary Paffett, de la McLaren, Kamui Kobayashi( Sauber), Robert Kubica( Renault), Rubens Barrichello( Williams) , Paul di Resta( Force India) , Nico Rosberg( Mercedes) , Jaime Alguersuari( Toro Rosso) , Adrian Sutil( Force India) , Timo Glock( Virgin) , Heikki Kovalainen( Lotus) si Pastor Maldonado, pentru Hispania.

Majoritatea oficialilor si a pilotilor au avut cuvinte de lauda la adresa noilor pneuri Pirelli, doar Felipe Massa si inginerul sef Renault, Alan Permane, plangandu-se de probleme de incalzire a acestora.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0958 :: 22.04MB